New
Seminar-Så kommer framtidens hälso - och sjukvård i Region Västra Götaland att digitaliseras Se video här

Platform24 fordubblar omsattningen och satsar pa internationalisering

Hälsoteknikföretaget Platform24 räknar med att öka sin försäljning i år till cirka 150 miljoner kronor, vilket är en fördubbling jämfört med fjolårets omsättning på 75 miljoner.

februari 22, 2023

Hälsoteknikföretaget Platform24 räknar med att öka sin försäljning i år till cirka 150 miljoner kronor, vilket är en fördubbling jämfört med fjolårets omsättning på 75 miljoner. “Vi har starka tillväxtambitioner för de kommande tre åren. Vi ska växa genom att fortsätta arbeta med våra svenska kunder, men framför allt genom den internationalisering som vi i dag har påbörjat”, säger bolagets vd Daniel Lillienau i en intervju med Digital Hälsa.

Läs hela artikeln